دستگاه کجلدال

تعداد بازدید:۱۰۶

دستگاه کجلدال Kjeldahl

کمپانی: Asco
اندازه گیری پروتئین به وسیله دستگاه کجلدال انجام می شود.
روش کلدال یا کجلدال در شیمی تجزیه روشی برای اندازه گیری کمی نیتروژن در مواد شیمیایی است که توسط یوهان کلدال در سال ۱۸۸۳ کشف شد. که این کار توسط دستگاه کجلدال یا دستگاه هضم و تقطیر کلدال ASCO انجام می شود.

 

مشخصات:

• تمام دیجیتال و اتوماتیک با قابلیت برنامه ریزی و دارای LCD رنگی جهت مشاهده مراحل انجام کار و فرمان ها.

• به همراه کنترل پنل Finger Touch. • انجام تقطیر در کمترین زمان ممکن بین 3 تا 5 دقیقه بسته به نمونه با تقطیر سریع و بسیار دقیق.

• قابلیت تکرارپذیری کمتر از 0.1 درصد(RSD) .• ضریب رگرسیون 99/99 درصد بعد از رسم منحنی استاندارد.

 • تأمین حرارت لازمه تقطیر توسط بخار با فشار ثابت.

 • قابلیت اندازه گیری پروتئین، عدد زئین و الکل، ازت آزاد، TVN و آمونیاک آزاد.

 • دارای منبع بخار 1 لیتری از جنس Stainless Steel316، پمپ 20 باری برای تزریق آب مقطر به دیگ بخار.

 • ظروف Reagent مخصوص مدرج قابل اتوکلاو جهت ذخیره آب، سود و اسید بوریک به طور متصل به دستگاه

 • سیستم منحصر و پیشرفته وکیوم و فشار مورد نیاز عملیات تقطیر بدون استفاده از پمپ های وکیوم پیستونی و عدم ایجاد مشکلات مربوطه.

 • صرفه جویی در هزینه های جانبی و تعمیرات و عدم نگرانی از انسداد و خوردگی پمپ ها توسط بخارات سود و اسید غلیظ.

• سیستم های کنترل و ایمنی چندگانه و دقیق

• سیستم Aspiration برای دفع اضافات نمونه مورد آزمایش به طور اتوماتیک

 • سیستم Auto Washing (شستشو به صورت اتوماتیک)

• قابلیت برنامه ریزی مقدار حجم نمونه بر اساس زمان حافظه 20تایی جهت برنامه ریزی و کنترل مراحل تقطیر

 

کلیدواژه‌ها: دستگاه کجلدال مشخصات دستگاه کجلدال Kjeldahl Asco دستگاه کجلدال دانشگاه فسا

آخرین ویرایش۰۴ آذر ۱۴۰۳