امروز 16 فروردين 1399

یا مقلب القلوب و الابصار                             یا مدبر اللیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال                         حول حالنا الی احسن الحال

بهار صحنه هنرنمایی نقاش یگانه آفرینش است که با قلم سحرانگیز خویش، رخسار طبیعت را آراسته و عرصه خاک را جلوه گاه تجلی ذات بی همتای خویش ساخته است و نوای امید از بام تا شام بر رواق دل ها طنین انداز می سازد تا هم پای امیدها، دل ها را به نور ایمان برافروزیم و دست ها را با تحول و شکوفایی همراه سازیم.

اینجانب با قدردانی و تشکر از زحمات تمام اساتید بزرگوار، دانشجویان عزیز و کارکنان گرانقدر دانشگاه فسا که در سال گذشته با تلاش و اهتمامی وافر در جهت نیل به اهداف دانشگاه و توسعه علمی کشور گام برداشتند، فرارسیدن بهاران شکوهمند را که هنگامه‌ی تجلی مواهب الهی بر بستر طیبعت است به شما و خانواده محترمتان تبریک گفته و از آستان حضرت احدیت مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی دانشگاه فسا را مسالت می نمایم.

امید که همزمان با حلول بهاران و فرارسیدن نوروز دل انگیز که روایتگر آداب و سنن دیرین اسلامی و ایرانی است، زنگار صفات ناپسند را از آیینه دل بزداییم و سراسر وجودمان را در معرض عنایات و کرامات حضرت حق، حیاتی دوباره ببخشیم و با همت دانشگاهیان شاهد افتخارات بیشتری در عرصه های علمی و فناوری برای کشور عزیزمان باشیم. امیدوارم همچنانکه سختی‌های سال 1398 را از سر گذراندیم، مقابله با ویروس مهلک کرونا هم به حول و قوه الهی قرین موفقیت باشد و با استعانت از درگاه الهی و بهره‌گیری از ذخیره دانایی موجود در کشور، از این بحران بزرگ نیز با کمترین هزینه عبور کنیم.

شک ندارم که خانواده پر افتخار و پرظرفیت دانشگاه فسا، با کمک و همفکری یکدیگر، این تهدید را به فرصتی برای پیشرفت روزافزون دانشگاه بدل خواهند کرد به نحوی که مردم شهرستان و منطقه نیز از آن بهره‌مند شوند.

.

با آرزوی سلامتی و سعادت