امروز 02 بهمن 1398

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز دوشنبه 25 آذر، مناسبت هفته پژوهش، سمینار پژوهشی یک روزه با عنوان "آخرین یافته­ ها در زمینه بهسازی خاک" توسط گروه ارتباط با صنعت دانشگاه در تالار شیخ روزبهان فسایی این دانشگاه برگزار گردید.

در این سمینار اعضای هیات علمی دانشگاههای فسا، شیراز، صنعتی شیراز و آزاد اسلامی مرودشت به ایراد سخنرانی درباره آخرین یافته­ های خود در زمینه­ های مختلف پژوهشی مرتبط با بهسازی خاک پرداختند.

از جمله موضوعات بحث شده در این سمینار می­توان به نتایج پژوهش درباره ژئوسینتتیکها در مسلح سازی خاک، مصالح دور ریز ساختمانی در بهبود رفتار خاک، ستونهای اختلاط عمیق، شمعها در سازه­های ویژه و مواد کاهنده مشکل ریزگردها اشاره کرد.

این سمینار با هدف تبادل نظر و همگرایی علمی اعضای هیات علمی دانشگاههای استان فارس و همچنین آشنایی با پژوهشهای مرتبط با صنعت در حوزه مهندسی عمران در سطح این استان، برگزار شد.